Hiphopper giver den gas som guitarlegende

Torsdag den 3. juli kunne danskerne se ham fyre den af på Roskilde Festivals Orange Scene, da hiphop-duoen Outkast gav koncert. Og snart vil han også være at finde i landets biografer.

Rapperen André 3000 spiller nemlig hovedrollen i "All Is By My Side", som er en ny film om guitarlegenden Jimi Hendrix. Og ifølge filmens prisvindende instruktør John Ridley gør hiphopperen det fremragende.

- Han præsterer ét hundrede procent. For André handlede det om at bygge en følelsesmæssig og ærlig relation til Hendrix som karakter, og jeg kan ikke sige nok gange, hvor godt han gør det, siger Ridley til Rolling Stone.

En stor del af filmen viser André 3000 på scenen som Hendrix, men den afdøde rockmusikerens eget musik bliver slet ikke brugt i filmen. Musikken er nemlig den 39-årige Outkast-rappers egne fortolkninger af legendens berømte sange.

Filmen om en af verdenshistoriens mest anerkendte guitarister får dansk premiere den 8. august, selv om få heldige biografgæster allerede så filmen til forpremiere den 9. juli.

Newspaq

 

Dagens Gossip