Hitmager forladt af konen

De færreste mænd kan prale af, at de har udgivet et helt musikalbum med det formål at vinde deres livs kærlighed tilbage.

Den 37-årige sanger Robin Thicke er dog på listen over mænd, der har gjort netop det. Men albummet "Paula" blev en ordentlig salgsfuser, og nu vil hans kone, som han har været separeret fra siden februar, gøre det endegyldigt forbi med en skilsmisse.

Det skriver TMZ.com.

- Jeg skulle aldrig have fået dig til at føle dig så lille, jeg skulle have kysset dig længere, jeg skulle have holdt dig tættere. Jeg vil vente for evigt, indtil du elsker mig igen, synger Thicke desperat på nummeret "Get Her Back" fra albummet "Paula".

Men noget tyder på, at den amerikansk-canadiske musiker kommer til at vente forgæves på Paula Patton. TMZ har nemlig offentliggjort hendes skilsmissebegæring, hvori hun skriver, at parret aldrig kan blive forsonet igen.

Sammen har Thicke og Patton den 4-årige Julian, som de dog begge fortsat skal have forældremyndigheden over.

Grunden til bruddet er aldrig blevet bekræftet, men da parret i februar blev separeret, gik rygterne på, om "Blurred Lines"-sangeren havde været sin kone utro.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip