Hitmager: Svært for kvinder at få succes

Skrevet af admin

03/01/2015
Mænd har meget nemmere ved at opnå musikalsk succes, end kvinder har.Det mener den 24-årige superstjerne Rita Ora, der blandt andet står bag hittet "I Will Never Let You Down".Det skriver Daily Mirror.- Jeg har altid ment, at det er sværere for kvinder at få succes på alle parametre. Hver eneste gang vi har en holdning, bliver den blæst ud af proportioner, siger den engelske musiker.Og fordi kvinderne er nødt til at kæmpe en hårdere kamp for at blive anerkendt i musikindustrien, mener Ora, at de er nødt til at støtte hinanden.- Folk tager ordet "feminist" meget alvorligt, og de fleste er bange for at bruge ordet. Men i den her industri er næsten alle cheferne mænd, og derfor er vi kvinder bare nødt til at stå sammen, forklarer hun.På trods af sit køn har Ora dog fået en hel del succes. Foruden sine mange hits spiller hun nemlig med i den kommende "Fifty Shades of Grey"-film, ligesom hun også skal være med i dommerpanelet i den nye sæson af det britiske talentshow "The Voice".Her skal hun blandt andet sidde sammen med den musikalske legende Tom Jones, og det er noget, som sangerinden er rigtig glad for.- Som kvinde har jeg altid gerne villet bevise for omverdenen, hvad jeg kan. Så jeg er meget stolt over, at jeg skal sidde i det panel sammen med så succesfulde mænd, siger hun således.Newspaq

Dagens topnyheder

Mænd har meget nemmere ved at opnå musikalsk succes, end kvinder har.

Det mener den 24-årige superstjerne Rita Ora, der blandt andet står bag hittet "I Will Never Let You Down".

Det skriver Daily Mirror.

- Jeg har altid ment, at det er sværere for kvinder at få succes på alle parametre. Hver eneste gang vi har en holdning, bliver den blæst ud af proportioner, siger den engelske musiker.

Og fordi kvinderne er nødt til at kæmpe en hårdere kamp for at blive anerkendt i musikindustrien, mener Ora, at de er nødt til at støtte hinanden.

- Folk tager ordet "feminist" meget alvorligt, og de fleste er bange for at bruge ordet. Men i den her industri er næsten alle cheferne mænd, og derfor er vi kvinder bare nødt til at stå sammen, forklarer hun.

På trods af sit køn har Ora dog fået en hel del succes. Foruden sine mange hits spiller hun nemlig med i den kommende "Fifty Shades of Grey"-film, ligesom hun også skal være med i dommerpanelet i den nye sæson af det britiske talentshow "The Voice".

Her skal hun blandt andet sidde sammen med den musikalske legende Tom Jones, og det er noget, som sangerinden er rigtig glad for.

- Som kvinde har jeg altid gerne villet bevise for omverdenen, hvad jeg kan. Så jeg er meget stolt over, at jeg skal sidde i det panel sammen med så succesfulde mænd, siger hun således.

Newspaq