Hitsanger kæmper for at vinde ekskone tilbage

Da Robin Thicke og hans hustru Paula Patton blev skilt, insisterede de begge på, at de var enige om beslutningen.

Men noget tyder på, at "Blurred Lines"-sangeren alligvel fortryder beslutningen. I hvert fald optrådte han søndag aften til Billboard Music Awards med sangen "Get Her Back", som var en åbenlys kærlighedserklæring til Patton.

Det skriver Female First.

- Okay, I er nødt til at hjælpe mig med at få hende tilbage nu, sagde den 37-årige sanger til publikum i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, hvor prisuddelingen blev afholdt.

Under hele sin optræden kom den amerikansk-canadiske sanger gentagne gange med undskyldninger til sin ekskone, som han åbenlyst stadig nærer varme følelser for.

- Jeg skulle aldrig have fået dig til at føle dig så lille, jeg skulle have kysset dig længere, jeg skulle have holdt dig tættere. Jeg vil vente for evigt, indtil du elsker mig igen, sang Thicke således.

Og foruden sin "Get Her Back"-optræden var Thicke også på scenen for at modtage en pris for sit kæmpehit "Blurred Lines". Den pris dedikerede han også til sin gamle flamme.

- Allervigtigst er det, at jeg skal takke min kone for hendes kærlighed og støtte gennem alle disse år, sagde musikeren i takketalen.

Newspaq

 

Dagens Gossip