Hjemløs narkoman fik hjælp af katten Bob: Nu er han berømt forfatter og filmaktuel

Hvis det er sandt, at katte har ni liv, så har en rødhåret repræsentant for arten vist været gavmild til at dele ud af sine.

Da den hjemløse misbruger James Bowen for et par år siden var gået helt i hundene i Londons gader, mødte han en lille, omstrejfende, rødstribet kattekilling, som han døbte Bob.

Og fra den dag, Bob og Bowen slog pjalterne sammen, fik begge deres miserable hundeliv en ende.

Det skriver New York Post.

James Bowen havde stort set ikke til dagen og vejen, men med de penge, han tjente på at sælge The Big Issue (britisk pendant til Hus Forbi, red.) fik han skrabet sammen til antibiotika mod en byld, katten Bob havde på sit ben.

Da hankatten var færdigbehandlet, forsøgte James Bowen at få den til at gå hjem, men den nægtede. I stedet fulgte den sin nye ejer hvor end han gik. Selv, når han tog bussen, var Bob ved hans side - eller, at foretrække, på hans skulder.

De to blev uadskillelige, og snart begyndte aviserne at bruge metervis af spalteplads på det usædvanlige makkerpar.

Snart var hele Bob og Bowen-miseren samlet i en bog, “A Street Cat Named Bob - And How He Saved My Life”.

Bogen blev hurtigt en bestseller, og siden har James Bowen udgivet flere bøger: Tre børnebøger foruden den helt aktuelle “The World According to Bob”.

Og nu skal det forhenværende fattige makkerpar også foreviges på det hvide lærred. En film baseret på James Bowens første roman er nemlig netop blevet sat i produktion.

 

Dagens Gossip