Hjemmeværn og hunde leder efter forsvunden 87-årig

Hundepatruljer, hjemmeværn og - hvis vejret tillader det - en helikopter, skal onsdag søge efter en 87-årig mand, Egon Preben Andersen, som har været forsvundet fra plejehjemmet Betty Sørensen Parken i Vejle siden søndag.

Ifølge politiet vil der også blive ledt i havnen og i fjorden med en hjemmeværnskutter, samtidig med at Hjemmeværnet vil søge i industrikvartererne i den sydlige del af Vejle, i Vejle midtby og i området omkring plejehjemmet.

Der er altså ingen grund til at undre sig, hvis man ser hjemmeværnsfolk i baggårde, private haver eller skure i Vejle, skriver Sydøstjyllands Politi i en meddelelse.

Den 87-årige mand var iført en grå frakke og cowboyhat, da han sidst blev set klokken 14 i bydelen Mølholm søndag 18. januar. Manden er ifølge politiet lettere dement.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse.

Hvis man har oplysninger i sagen, eller hvis man har set Egon Preben Andersen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip