Hjerterigtig julegave til kommunale medarbejdere

Julen er hjerternes fest, og Trygfonden har givet en hjerterigtig julegave til alle medarbejdere i Teknik og Miljø i Guldborgsund Kommune. De har fået 70.000 kr. til et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus.
Det er medarbejderne selv, der har skrevet kurset på ønskesedlen, fordi de hvert år er i kontakt med mange borgere, og fordi de gerne vil kunne hjælpe, hvis uheldet er ude.

- Vi er taknemmelige for gaven fra Trygfonden, som også bliver til gavn for alle de borgere, vores medarbejdere er i kontakt med i det daglige, siger Bruno Andersen, direktør for Teknik & Miljø.

De fleste ansatte i Teknik og Miljø har meget udadvendte stillinger, hvor de er ude hos borgerne f.eks. i forbindelse med virksomhedstilsyn, kortlægning af natur, renovering af veje, pleje af grønne områder, friluftsarrangementer m.m. Den megen borgerkontakt betyder, at der er større sandsynlighed for, at en Teknik- og Miljømedarbejder er til stede, hvis en borger kommer til skade eller får alvorlige helbredsproblemer. Medarbejderne har derfor længe ønsket at få et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus, så de kan gøre en forskel.

Trygfondens gave sender Teknik og Miljøs 75 medarbejdere på kursus i første halvdel af 2013.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip