Hjerteskærende: Lille piges liv bliver ødelagt ét sekund om dagen

En glad lille pige, der har fødselsdag, leger og griner, men som også får ændret sit liv radikalt i løbet af bare et år. Det hele "dokumenteret" med et klip på ét sekund om dagen.

Med en hjerteskærende video markerer den britiske udgave af Red Barnet, Save the Children, at krigen i Syrien nu går ind i det tredje år.

På 90 sekunder ser vi, hvordan den lille engelske piges liv bliver lagt i ruiner, og hvordan hun på et år går fra en tryg og lykkelig tilværelse omgivet af familien til at bo i en ussel flygtningelejr og have mistet sin far.

LÆS OGSÅ: Se folks reaktioner: Ville du hjælpe denne frysende dreng?

"Bare fordi det ikke sker her, betyder ikke, at det ikke sker," lyder budskabet i videoen, der med et hårdt slag i maven minder os alle om, at 100.000 mennesker er omkommet under konflikten i Syrien, og at to millioner er drevet på flugt.

Fornylig satte den norske afdeling af organisationen SOS Børnebyerne fokus på situationen i Syrien med en viral video, hvor en frysende dreng sidder alene på en bænk i Oslo. Noget tyder på, at den britiske kampagne er mindst lige så effektiv. På under et døgn er videoen med den lille pige i hvert fald set mere end 3 millioner gange på YouTube.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Se det barske video herunder:

 

Dagens Gossip