Hjerteskærende øjeblik, hvor barnebarn vugger sin skrøbelige 87-årige bedstemor med Alzheimers

Det bedste øjeblik i mit liv. Sådan beskriver den italienske mand Gianuluca Murisciano et billede, der lige nu går verden rundt.

Billede viser, hvordan Gianulucas blidt vugger sin 87-årige bedstemor, som desværre er ved at dø af sygdommen Alzheimers. Sygdommen angriber hjernen og medfører demens, dvs. hukommelsestab, og den syge dør til sidst af sygdommen.

Han lagde billedet på Facebook nytårsaftensdag med en påmindelse til andre om, at livet altid bør leves, skriver dailymail.com.

Gianuluca har altid været meget hos sin bedstemor gennem sin barndom og sit liv, men nu har sygdommen et så fast tag om den ældre dame, at hun knap nok kan huske sit barnebarn. Nogle gange aner hun ikke, hvem han er. Andre gange forveksler hun harm med Gianulucas bror.

Billedet fanger dog et klart øjeblik hos bedstemoderen, der udtrykker sin taknemmelighed over for Gianuluca. Hans budskab til andre er, at vi skal huske at skabe tryghed for andre, være til stede i øjeblikket og og glæde andre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip