Hjertevarmende brev til julemanden går viralt: Denne 8-årige pige har regnet livets ønskeseddel ud

Til julemanden

Min mor har sagt, jeg skal tænke lidt over, hvad jeg ønsker mig i julegave. Jeg ved, at du normalt ikke sender lommepenge, men det er det eneste, jeg vil have. Jeg ønsker mig ikke gave, men penge, så jeg kan give dem videre til Anglian Air Ambulance (EAAA). De reddede min fars liv. Alt hvad jeg ønsker er, at de kan komme til at redde flere fædre.

Mange hilsner
Maisy Moody, 8 år.

Sådan lød Maisys brev til julemanden, der henover juledagene er gået viralt, skriver Mirror.

Maisy kommer fra Norfolk i Storbritannien og er dybt taknemlig for den flyvende helikoptertjeneste, EAA, der hver dag året rundt flyver rundt til nødstedte mennesker. Og det var også, hvad de gjorde, da Maisys far havde brug for hjælp.

Maisys mor Lisa sendte brevet videre til EAAA, der delte det på Facebook, og siden er Maisys ønske gået i opfyldelse. Mange mennesker har ihvertfald lovet at sende tjenesten penge.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af East Anglian Air Ambulance Charity.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip