Hjulmand: De går over stregen

Han har hørt sangen før, Glen Riddersholm.

Efter en hårdt spillet kamp mod FC Nordsjælland sagde Kasper Hjulmand, at FCM har en tendens til at gå over stregen i deres fysiske spil.

- Jeg synes, der var lagt op til endnu engang mod Midtjylland, at der skulle gås til grænsen og helst lidt over. Jeg taler om en masse situationer, hvor de kommer lidt for sent i haserne, man får lige klippet fødderne, og der er helt vildt mange af dem. Det er vi vant til. Der er ofte urenheder, når de kommer flyvende ind, sagde Kasper Hjulmand.

I en kamp, hvor særligt FC Nordsjællands offensivtrio, Bech, Nordstrand og John dominerede og sendte gæsterne hjem til Herning med et 1-3-nederlag, blev det hårde spil samtaleemnet efter opgøret, der blev præget af en situation i slutningen af første halvleg, hvor Patrick Mtiliga havde fat i kraven på gæsternes Marco Olsen efter en hård tackling.

FCM-træner, Glen Riddersholm, er træt af, at midtjyderne bliver beskrevet som et hold, der går over stregen.

- Det kan jeg slet ikke forstå. Det er misvisende at beskylde os for det. Jeg kan godt forstå, at de ikke kan lide den måde, vi spiller på, fordi vi gør ondt på dem.   

- De får os åbnet op i dag, men overordnet set har vi haft et godt tag på dem i turneringen, og hvis det skal blive argumentet for, at de ikke kan præstere mod os, at vi spiller fysisk, må jeg tage det til efterretning. Men det er ikke noget, der påvirker mig, sagde Riddersholm og tilføjede: 

- Jeg ville blive rigtig ked af, hvis det er her (hos FCN, red.), der bliver spillet drømmefodbold, og vi bare er nogle fra Jylland, der kommer og sparker folk ned. Det, synes jeg, vil være helt forkert.   

 

  

 

 

Dagens Gossip