Hobro chanceløs mod Fredericia

03/10/2013 23:09

BNB

Nyheder
1. divisions førerhold, Hobro, tabte 0-3 til Fredericia, men kan nu modtage ca. én million kr. i tv-penge. Så gik den ikke længere. 1. divisions førerhold, Hobro IK, måtte torsdag aften gå fra banen i Fredericia med et 0-3-nederlag. Det var Hobros kun andet nederlag i sæsonen, men på trods af nederlaget beholder 1. divisions største overraskelse førstepladsen, da der stadig er fire point ned til Horsens på andenpladsen.Sejren til Fredericia FC var fuldt fortjent på en aften, hvor Hobro slet ikke levede op til det, de har vist i første halvdel af sæsonen. Selv om de tre point kunne have lunet i toppen, kan Hobro, hvis trup består af deltidsprofessionelle spillere, i det mindste varme sig ved udsigten til at modtage en stor del af de tv-penge, der nu skal uddeles.For med kampen mod Fredericia spillede Hobro sin kamp nummer 11, og dét er den første skæringsdato for uddelingen af første portion af de tv-penge, der bliver uddelt efter placering, og efter hvor mange gange, man bliver tv-transmitteret. Kampen mod Fredericia var Hobros fjerde tv-kamp, og med førstepladsen i sikre hænder vil klubben modtage ca. én million kroner.På Monjasa Park i Fredericia spillede Hobro ikke som et førerhold. Hobro måtte undvære midtbanegeneralen Jonas Damborg og kantspilleren Mathias Bersang Sørensen, og det kunne mærkes. Fredericia dominerede kampen igennem, vandt de fleste dueller og var effektive i angrebet.Efter en times spil havde Jesper Christiansen scoret to mål for hjemmeholdet, og på en hurtig kontra i kampen sidste minut lukkede Marco Hansen kampen for Fredericia med holdets tredje mål.- Vi skal vinde endnu større. Vi står stærkt både i defensiven og i offensiven. At vi kommer foran betyder meget, for i de seneste syv kampe har vi været bagud. Det gav os selvtillid, som vi udnyttede , sagde Fredericias træner, Nicolai Wael, til TV3 Sport efter kampen.

Mest læste i dag

1. divisions førerhold, Hobro, tabte 0-3 til Fredericia, men kan nu modtage ca. én million kr. i tv-penge. Så gik den ikke længere. 1. divisions førerhold, Hobro IK, måtte torsdag aften gå fra banen i Fredericia med et 0-3-nederlag. Det var Hobros kun andet nederlag i sæsonen, men på trods af nederlaget beholder 1. divisions største overraskelse førstepladsen, da der stadig er fire point ned til Horsens på andenpladsen.

Sejren til Fredericia FC var fuldt fortjent på en aften, hvor Hobro slet ikke levede op til det, de har vist i første halvdel af sæsonen. Selv om de tre point kunne have lunet i toppen, kan Hobro, hvis trup består af deltidsprofessionelle spillere, i det mindste varme sig ved udsigten til at modtage en stor del af de tv-penge, der nu skal uddeles.

For med kampen mod Fredericia spillede Hobro sin kamp nummer 11, og dét er den første skæringsdato for uddelingen af første portion af de tv-penge, der bliver uddelt efter placering, og efter hvor mange gange, man bliver tv-transmitteret. Kampen mod Fredericia var Hobros fjerde tv-kamp, og med førstepladsen i sikre hænder vil klubben modtage ca. én million kroner.

På Monjasa Park i Fredericia spillede Hobro ikke som et førerhold. Hobro måtte undvære midtbanegeneralen Jonas Damborg og kantspilleren Mathias Bersang Sørensen, og det kunne mærkes. Fredericia dominerede kampen igennem, vandt de fleste dueller og var effektive i angrebet.

Efter en times spil havde Jesper Christiansen scoret to mål for hjemmeholdet, og på en hurtig kontra i kampen sidste minut lukkede Marco Hansen kampen for Fredericia med holdets tredje mål.

- Vi skal vinde endnu større. Vi står stærkt både i defensiven og i offensiven. At vi kommer foran betyder meget, for i de seneste syv kampe har vi været bagud. Det gav os selvtillid, som vi udnyttede , sagde Fredericias træner, Nicolai Wael, til TV3 Sport efter kampen.