Hobro henter Mikkel Thygesen i Brøndby

Superligaklubben Hobro har hentet midtbaneprofilen Mikkel Thygesen i Brøndby.

Det oplyser Hobro i en pressemeddelelse.

Aftalen gælder for de resterende 16 kampe af denne sæson.

- Det er et stort skridt for os, at vi er i stand til at tiltrække en spiller af sådan en kaliber som Mikkel Thygesen, der er tidligere anfører i såvel FC Midtjylland som Brøndby.

- Med sin store rutine vil han være en klar forstærkning af truppen i de svære kampe i foråret, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen i pressemeddelelsen.

Hobro har også tidligere hentet forstærkning i Brøndby. Da var det Quincy Antipas, som skiftede til den nyoprykkede jyske fodboldklub.

- Det er en del af klubbens filosofi, at vi stepper op i hvert transfervindue. Det beviste vi med Quincy Antipas i sommerens transfervindue, og nu også med Mikkel Thygesen, siger sportschefen videre.

Mikkel Thygesen har de seneste dage været med Brøndby på træningslejr i Portugal, men mandag rejser han til Tyrkiet, hvor Hobro træner i Belek indtil på søndag.

- Alle fodboldromantikere er faldet for Hobro, og det er jeg også. Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til klubben, siger Mikkel Thygesen.

Hobro overvintrer på syvendepladsen i Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip