Hobro vil hjælpe topscorer til udlandet

Han sluttede som nummer to på Alka Superligaens topscorerliste med 16 mål.

Men i næste sæson er det ikke sikkert, at Mads Hvilsom fortsat er at finde i Hobro, der sluttede på en flot syvendeplads trods søndagens 0-1-nederlag til FC Købehavn i Telia Parken.

Både klubben og angriberen er interesseret i et salg til udlandet, for kontrakten løber ud næste sommer.

- Selvfølgelig skal Mads gøre det, hvis det rigtige tilbud kommer, siger Hobros træner, Jonas Dal.

- Kan vi få sendt ham afsted til en fin klub ude i Europa, hvor han kan sikre sig i hvert fald nogle år frem, så skal han gøre det, og det vil vi ikke stå i vejen for, siger træneren.

For tre år siden blev 22-årige Mads Hvilsom udlejet fra FC Midtjylland til Hobro, og sidste sommer blev han Hobro-spiller på en kontrakt frem til sommeren 2016.

Angriberen er åben for alle muligheder.

- I forhold til udlandet må vi se, hvad der sker. Jeg har et år tilbage og vil med glæde spille endnu en sæson med Hobro i Superligaen.

- Det er ikke op til mig. Men det vil selvfølgelig være et fedt eventyr, når jeg nu har været med på denne fantastiske rejse med Hobro.

- Det vil være min helt store drøm at komme ud og spille på et højere niveau, siger Mads Hvilsom.

Han har ingen præferencer i forhold til, hvilke lande han kunne tænke sig at spille i.

- Jeg er ingen teknisk fremragende fodboldspiller, så det handler mere om, at holdet skal passe til mig og den måde, jeg spiller fodbold på.

- Måske skal det være et hold, der spiller lidt som Hobro med omstillinger, hvor jeg har scoret mange af mine mål, siger Mads Hvilsom.

Hobro-træner Jonas Dal er klar til at skulle agere i forhold til at hente en afløser.

- Sker det, vil vi alle stå med armene over hovedet og juble på Mads' vegne, men så ved vi også, at der kommer et hul, som vi skal udfylde.

- Vi under ham det alle sammen helt vildt. Sker det, vil jeg begræde det på egne vegne, fordi vi så skal til at genopfinde noget på kanten eller i front. Men så må vi jo se, hvor gode vi er til det, siger Jonas Dal.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip