Hockeynights bliver tirsdag og fredag

Tirsdag og fredag bliver de to foretrukne ”hockeynights i den danske liga, men sæsonens første kamp spilles dog en torsdag.

Premieren på den endnu navnløse turnering – mens Danmarks Ishockey Union venter på den ny hovedsponsor efter seks år med Arbejdernes Landsbank – bliver et opgør mellem Odense Bulldogs og Herning Blue Fox 19. september, da Vestfyen Arena er optaget om fredagen.

Fredag 20. september er en dag, man har ventet meget længe på i Hørsholm og omegn. Her gør Rungsted Ishockey sin entre i ligaen og fylder et stort tomrum ud. Modstanderne i den ”historiske kamp er Aalborg Pirates.

Sidste sæsons sølv- og guldvindere, Frederikshavn White Hawks og Sønderjyske, brager 20. september sammen i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn, mens premiererundens fjerde kamp bliver et sjællandsk opgør i ørneborgen i Herlev mellem Eagles og Rødovre Mighty Bulls. Spændende, hvor Eagles vil stå uden VM-spillerne Thor Dresler og Kim Staal.

Oversidder i første runde er Esbjerg Elite Ishockey, som sæsondebuterer tirsdag 24. september i Frederikshavn.

Sidste runde i grundserien spilles 1. marts.

Billedtekst

De danske mestre, Sønderjyske, skal til Frederikshavn fredag 20. september. Det var her, de fejrede guldet i foråret. Foto: Henning Bagger

 

 

 

 

Dagens Gossip