Høj husgavl kollapser: 29 evakueret i Aalborg

I Aalborg er en gavl på et fire etager højt hus styrtet sammen på grund af stormen. Ingen er kommet til skade. Det oplyser viceberedskabschef i Aalborg Kommune Carsten Jacobsen.

- Det er en gavl, som er styrtet ned gennem taget på en lavere liggende ejendom, og murbrokkerne er endt inde i et soveværelse, fortæller Carsten Jacobsen til Ritzau.

- Det er et svært held, at beboeren ikke var gået i seng, men heldigvis er der ingen tilskadekomne, fortæller viceberedskabschefen.

På vagtcentralen hos Nordjyllands Politi oplyser vagtchefen, at 29 personer er blevet evakueret i forbindelse med sammenstyrtningen.

- Det skal nok passe. Vi har evakueret beboerne i den ejendom, der er blevet ramt af murbrokker, og selvfølgelig også i den ejendom, hvor gavlen er styrtet ned, fortæller Carsten Jacobsen.

De fleste af beboerne har selv sørget for genhusning, men beredskabet har også måttet sende andre beboere på hotel.

Viceberedskabschefen oplyser, at arealet på den nedstyrtede gavl er cirka 50 kvadratmeter.

Politi og beredskab i Nordjylland kæmper derudover med en række større stormskader. Blandt andet i Hirtshals, hvor taget på den lokale brandstation blæste af.

Ifølge politiet er ingen dog kommet til skade i forbindelse med stormen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip