Højbjerg debuterer for Augsburg med assist og sejr

Det danske fodboldtalent Pierre-Emile Højbjerg har fået en fin start på tiden som lejesvend i bundesligaklubben Augsburg.

Søndag debuterede danskeren med succes, da hans nye klub indledte foråret ved at slå Hoffenheim 3-1 på en snevejrsramt hjemmebane i Augsburg.

Og Højbjerg skulle kun bruge en god halv time til at gøre opmærksom på sig selv: Han tog et par træk i højre side og sendte et præcist indlæg ind i panden på Halil Altintop, som upresset kunne heade hjemmeholdet i front.

Senere fik Højbjerg også en advarsel for at hive en Hoffenheim-spiller i skulderen, og 20 minutter før tid var han på ny i centrum for opmærksomheden, da han sendte et hovedstød lige forbi Hoffenheims mål.

Derefter valgte træner Markus Weinzierl at skifte den 19-årige debutant ud, og Højbjerg blev klappet fra banen, da han traskede ud gennem snevejret og kunne sætte sig på bænken.

Augsburg, der har været en stor overraskelse i denne sæson, viste, at vinterpausen ikke har ødelagt holdets evne til at få meget ud af lidt.

Weinzierl prædiker aggressivt presspil, spillerne hører efter, og det gør sydtyskerne til et besværligt hold at møde.

Heller ikke Hoffenheim formåede at skabe mange målchancer mod det kompakte Augsburg-mandskab, der med sejren ligger på en imponerende femteplads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip