Højbjerg: Havde ambitioner for tidligt

Skrevet af admin

10/01/2015

Mest læste i dag

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg havde flere ambitioner i forhold til spilletid i Bayern München, end hans træner Pep Guardiola tilsyneladende ønskede at indfri.

Derfor måtte han forlade Bayern München for en stund.

Sådan må man konkludere den 19-årige fodboldspillers ord til Ekstra Bladet i forbindelse med træningen i FC Augsburg, hvor danskeren skal sikre sig spilletid i resten af denne sæson.

- Jeg er bare meget ambitiøs, og det sagde jeg også til ham. Jeg havde bare nogle forventninger og ambitioner lidt for tidligt, som ikke passede til Peps tanker, siger han til avisen i forbindelse med sin første træning i bundesligaklubben.

- Mit job er ikke at være bedste venner med min træner. Det er at respektere ham og gøre, hvad der bliver sagt. Og det har jeg altid gjort. Så må vi begge leve med, at der undervejs er blevet sagt nogle lidt ærgerlige ting, siger Pierre-Emile Højberg til Ekstra Bladet.

Danskeren forlængede tidligere på ugen sin kontrakt med Bayern München til sommeren 2018, og blev samtidig lejet ud til FC Augsburg i resten af den nuværende sæson.

/ritzau/