Højbjerg: Havde ambitioner for tidligt

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg havde flere ambitioner i forhold til spilletid i Bayern München, end hans træner Pep Guardiola tilsyneladende ønskede at indfri.

Derfor måtte han forlade Bayern München for en stund.

Sådan må man konkludere den 19-årige fodboldspillers ord til Ekstra Bladet i forbindelse med træningen i FC Augsburg, hvor danskeren skal sikre sig spilletid i resten af denne sæson.

- Jeg er bare meget ambitiøs, og det sagde jeg også til ham. Jeg havde bare nogle forventninger og ambitioner lidt for tidligt, som ikke passede til Peps tanker, siger han til avisen i forbindelse med sin første træning i bundesligaklubben.

- Mit job er ikke at være bedste venner med min træner. Det er at respektere ham og gøre, hvad der bliver sagt. Og det har jeg altid gjort. Så må vi begge leve med, at der undervejs er blevet sagt nogle lidt ærgerlige ting, siger Pierre-Emile Højberg til Ekstra Bladet.

Danskeren forlængede tidligere på ugen sin kontrakt med Bayern München til sommeren 2018, og blev samtidig lejet ud til FC Augsburg i resten af den nuværende sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip