Højbjerg: Jeg bliver en bedre fodboldspiller i Bayern

Augsburg var en god klub at være i for Pierre-Emile Højbjerg i foråret, men den 19-årige danske landsholdsspiller er glad for at vende tilbage til Bayern München, hvor han har kontrakt tre år endnu.

- Det er dejligt. Nu har jeg været der i to et halvt år og taget nogle gode skridt. Og jeg havde et godt halvt år i Augsburg, hvor jeg lærte en masse.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage, for jeg tror på, at det er i Bayern München, jeg bliver endnu bedre, end jeg er nu.

- Jeg tror, at det hænger sådan sammen, at når man ønsker hinanden, så finder man også hinanden. Og sådan har det også været denne gang, siger Højbjerg.

Konkurrencen på midtbanen er hård i Bayern München, men Højbjerg er parat til at tage kampen op.

- Det er meget tidligt at stå og snakke om. Jeg føler, at jeg er klar til at udvikle mig endnu mere, til at lægge på, til at blive en bedre fodboldspiller, en bedre sportsmand og få en masse erfaring. Det er i hvert fald planen.

- I en klub som Bayern er der ikke så meget at forvente og forlange. Det er på træningsbanen, det foregår. Og på de få chancer, man får, skal man slå til. Sådan er det i storklubber.

- Det er også storklub-miljøet, der støber topfodboldspillere og elitesportsfolk. Det er, at man kan gribe de få chancer, og at man kan leve under presset og nyde at være i en så stor klub, siger han.

Lige nu handler det dog først og fremmest for Højbjerg om næste uges A-landskampe mod Montenegro og Serbien samt det kommende U21-EM.

- Jeg står her midt i landsholdslejren. Jeg har ikke trænet med i Bayern siden 17. december. Så der er ikke så meget at sige endnu. Det handler nu om de to landskampe, en god slutrunde og en god ferie.

- Så venter der en opstart med Bayern München. Jeg har en treårig kontrakt, jeg har tid, og jeg har ting, der stadig skal arbejdes med. Jeg vil selvfølgelig gerne være endnu bedre.

- Jeg ved, jeg skal arbejde hårdt, være dedikeret, motiveret og så må vi, hvad det hele bringer. Jeg kan ikke stå at snakke så højt, fordi det er med fodboldstøvlerne på, at det foregår, påpeger Højbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip