Højbjerg nomineret til årets talent i dansk fodbold

Landsholdskometen Pierre-Emile Højbjerg er nomineret til årets danske talent i 2014.

Den 19-årige spiller, der er udlejet fra Bayern München til Augsburg dette forår, skal kæmpe med tre andre talenter om prisen, der uddeles den 27. februar ved Dansk Boldspil-Unions (DBU) repræsentantskabsmøde i Odense.

Red Bull Leipzigs Yussuf Poulsen, FC Nordsjællands Uffe Bech samt Lasse Vigen fra Fulham er også nomineret.

Højbjerg må betragtes som favorit, efter at han i 2014 fik sit gennembrud på A-landsholdets centrale midtbane i den igangværende EM-kvalifikation.

Selv om DBU har sparet det normale tv-transmitterede prisuddelingsshow Dansk Fodbold Award væk i år, så vil priserne alligevel blive uddelt.

I kategorien Årets Superligaspiller er AaB'erne Rasmus Würtz og målmand Nicolai Larsen nomineret sammen med Pione Sisto fra FC Midtjylland samt den tidligere FC København-back Pierre Bengtsson.

Fire navne er også i spil til Årets Træner. AaB's mestertræner Kent Nielsen skal kæmpe mod Glen Riddersholm fra FC Midtjylland og Hobros Jonas Dal om hæderen. Derudover er Thomas Hansen, der står i spidsen for OB's kvindehold, med i kapløbet.

De nominerede til Årets Fodboldspiller og Årets Mål offentliggøres onsdag den 11. februar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip