Højbjerg om lejeaftale: Jeg vil gøre som Lahm og Kroos

Philipp Lahm, David Alaba og Toni Kroos. Alle tre fodboldspillere er kendt som verdensklassespillere, og fælles for dem er, at de alle var udlejet i en periode fra Bayern München, før de vendte tilbage til storklubben og fik succes.

Det håber danske Pierre-Emile Højbjerg også at kunne gøre, når han til sommer efter planen vender tilbage til Bayern München efter et lejeophold hos Augsburg, som blev offentliggjort torsdag.

- Det er klart, at Philipp Lahm, David Alaba og Toni Kroos er gode eksempler på det, siger den 19-årige fodboldspiller ifølge fodboldmagasinet Kickers hjemmeside.

31-årige Philipp Lahm tilbragte fra 2003-05 to år som udlejet hos Stuttgart, mens den 22-årige østrigske forsvarsspiller David Alaba i foråret 2011 tilbragte et halvt år som lejesvend hos Hoffenheim.

Den 25-årige midtbanestjerne Toni Kroos, som nu er hos Real Madrid, vendte i sommeren 2010 tilbage til Bayern München efter at have været lejet ud i halvandet år til Bayer Leverkusen.

- De gjorde det rigtig godt, og da de kom tilbage, spillede de sig ind i startopstillingen. Det er også et ønskescenario for mig.

- Men nu er jeg i Augsburg. Jeg er ikke Philipp, David eller Toni, men Pierre. Jeg forsøger at gå min egen vej. Lige nu er det bedst for mig at spille i Augsburg, siger Pierre-Emile Højbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip