Højbjerg venter snarlig afklaring om sin fremtid

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg forventer, at det kun handler om uger, før han har sin fodboldfremtid på plads.

Den talentfulde midtbanespiller har kontrakt med Bayern München til sommeren 2016, men han har givet udtryk for, at han ønsker mere spilletid, end han kan få på det stjernespækkede storhold.

Til TV2 siger han, at en afklaring er under opsejling.

- Jeg ved, at der snart kommer en afklaring på det. Om det er indenfor en uge eller to, tre eller fire, det må vi se. Men jeg ved bare, at det bliver godt for mig, og det bliver godt for Bayern München, siger han til tv-stationen.

Med de ord har han også næsten sagt, at han helst fortsætter i den sydtyske klub, og det bekræfter den unge fodboldspiller da også selv.

- Bayern München. Det er dét, jeg gerne vil, og de vil gerne mig, så det kunne ikke være meget bedre. Så skal vi bare finde ud af, hvordan det hele går op i en højere enhed, og det er vi i en rigtigt god dialog om, fortæller han videre.

Tyske medier har tidligere spekuleret i, at Pierre-Emile Højbjerg bliver lejet ud til en anden klub i Bundesligaen for siden at returnere til Bayern München, når der er udsigt til mere spilletid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip