Høje-Taastrup Kommune melder Mikkel Kessler til politiet

Mikkel Kessler købte i 2011 den bevaringsværdige ejendom Frederiksholm i Sengeløse, og det er nedrivningen af denne bygning, der nu ender hos politiet.

Anmelderen er Høje-Taastrup Kommune, som mener Mikkel Kessler har overtrådt et standsningspåbud i forbindelse med nedrivningen.

Kommunen opdagede, at bokseren var ved at rive den 217 år gamle ejendom ned, og derfor bad man ham om at stoppe øjeblikkeligt.

Men Laurids Christensen (K), der er formand for kommunens plan- og miljøudvalg, mener standsningsforbuddet ikke blev overholdt.

- Det er alvorligt, at man har modtaget standsningsforbud og ikke overholder det. Vi har konstateret, at det hele er væltet, og det er så uanstændigt, at det må have en konsekvens, hvilket det nu får i form af en politianmeldelse, siger Laurids Christensen til Lokalavisen Taastrup.

På et møde i sidste uge mellem kommunen, Mikkel Kessler og hans byggemester sagde Kessler, at der var tale om en misforståelse.

Nu er det op til politiet at vurdere sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip