Højeste kundetilfredshed med flyrejsen nogensinde

Som den første nordiske charterarrangør startede Star Tour denne vinter med at flyve kunder på ferie i Den Dominikanske Republik i Boeings nye drømmefly, Dreamliner. Og den enorme investering, det er at indkøbe Dreamlinere giver bonus på kundetilfredsheden, viser det sig.

- Vi har simpelthen aldrig set så høje tal i kundetilfredshedsundersøgelser vedrørende den oversøiske flyrejse nogensinde før. Sammenligner man tallene med tilbagemeldinger på vores andre flytyper, smager selv maden bedre. Den samme mad, vel at mærke, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Dreamlineren er et ultramoderne og klimarigtigt fly med bl.a. lavere støjniveau, bedre luftkvalitet, højere til loftet og bedre benplads. Star Tours eget flyselskab er i gang med at opgradere til Dreamlineren, og den kommende vinter vil Star Tour bruge flytypen på ruterne Cph-Jamaica, Cph-Den Dominikaske Republik og Billund-Phuket.

- Det er noget af en udskrivning for os at investere i flere og flere Dreamlinere, som vi vil gøre over de kommende år, men det kommer tilbage i kundetilfredshed, og – ikke mindst – i besparelse på brændstof, siger Stig Elling.

 

Dagens Gossip