Holbæk Have sættes til salg

17/10/2013 10:20

Elo Christoffersen

Nyheder
Holbæk Kommune sætter nu Holbæk Have til salg. Et flertal i byrådet godkendte i juni salget af jorden og besluttede, at gevinsten skal anvendes til blandt andet fodboldfaciliteter, atletikområde og udearealer i Holbæk Arena. - Vi har længe forberedt et salg af Holbæk Have. Nu vurderer vi, at der er købere til jorden, og derfor sætter vi gang i processen, siger borgmester Søren Kjærsgaard i en pressemeddelelse. Holbæk Have rummer i dag både Stadionhallen, fodbold- og atletikstadion samt tennisklubben og Holbæk Budoskole. Ved et salg skal der findes nye placeringer til disse faciliteter. - Vi arbejder jo på at få samlet Holbæks idrætsfaciliteter i Holbæk Arena. Det gælder også for de klubber, der ligger på Holbæk Have i dag, siger borgmesteren og understreger, at der uanset hvad ikke bliver nogen husvilde foreninger. Derfor er Holbæk Kommune også i tæt dialog med de enkelte foreninger på Holbæk Have for at finde den bedste løsning for dem. Et par af foreningerne kan nå at fortryde den planlagte placering i Holbæk Arena, ligesom en enkelt forening endnu er uafklaret i spørgsmålet. Kommunen planlægger desuden en etapevis udbygning af Holbæk Have, der skal indeholde boligbebyggelse. På den måde kan man nå at bygge nye idrætsfaciliteter. Et salg af Holbæk Have vil sammen med den 30 millioner kroner store håndsrækning, som Holbæk Kommune fik fra Økonomi- og Indenrigsministeriet for et par uger siden, bringe arenaen et stort skridt nærmere en realisering.

Mest læste i dag

Holbæk Kommune sætter nu Holbæk Have til salg. Et flertal i byrådet godkendte i juni salget af jorden og besluttede, at gevinsten skal anvendes til blandt andet fodboldfaciliteter, atletikområde og udearealer i Holbæk Arena.

- Vi har længe forberedt et salg af Holbæk Have. Nu vurderer vi, at der er købere til jorden, og derfor sætter vi gang i processen, siger borgmester Søren Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

Holbæk Have rummer i dag både Stadionhallen, fodbold- og atletikstadion samt tennisklubben og Holbæk Budoskole. Ved et salg skal der findes nye placeringer til disse faciliteter.

- Vi arbejder jo på at få samlet Holbæks idrætsfaciliteter i Holbæk Arena. Det gælder også for de klubber, der ligger på Holbæk Have i dag, siger borgmesteren og understreger, at der uanset hvad ikke bliver nogen husvilde foreninger.

Derfor er Holbæk Kommune også i tæt dialog med de enkelte foreninger på Holbæk Have for at finde den bedste løsning for dem. Et par af foreningerne kan nå at fortryde den planlagte placering i Holbæk Arena, ligesom en enkelt forening endnu er uafklaret i spørgsmålet.

Kommunen planlægger desuden en etapevis udbygning af Holbæk Have, der skal indeholde boligbebyggelse. På den måde kan man nå at bygge nye idrætsfaciliteter.

Et salg af Holbæk Have vil sammen med den 30 millioner kroner store håndsrækning, som Holbæk Kommune fik fra Økonomi- og Indenrigsministeriet for et par uger siden, bringe arenaen et stort skridt nærmere en realisering.