Holdejerens nye tjans: Nu skal Bjarne Riis lave TV

Han er vant til at svare på spørgsmål fra ivrige journalister, men når VM i landevejsløb i Firenze skal afgøres den 29. september, så venter der Bjarne Riis en hel anden udfordring. Den danske holdejer er nemlig med på det hold, der skal dække begivenheden på TV3 Sport.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Riis skal sammen med Jes Dorph og den tidligere cykelrytter, Frank Høj, analysere løbet fra studiet i Firenze. Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

TV3 Sportens chef, Peter Nørrelund, lover seerne kvalificerede analyser og underholdende kommentarer. Bjarne Riis selv glæder sig til den nye rolle som ekspert.

LÆS OGSÅ: Ingen Rolf, Leth og Ritter: Viasat køber VM i cykling

- Jeg glæder mig til VM. Det er et af sæsonens højdepunkter, og forhåbentlig kan jeg bidrage med noget inside-viden og nogen analyser af løbet, som kan gøre seerne klogere på udviklingen i løbet. Jeg tør godt love et fantastisk cykelløb. Der køres på en rigtigt god rute, og i et rigtigt smukt område i Toscana og Firenze. Det kan kun blive godt, siger han.

Også Frank Høj har store forventninger.

- For en eks-rytter som mig er det som juleaften i september at skulle være med til at dække VM. Jeg glæder mig helt vildt til en forrygende søndag, siger han.

VM-ugen begynder allerede søndag den 22, hvor der er holdtidskørsel, og herefter går det løs med de mere klassiske begivenheder fra mandag den 23 og ugen ud i Firenze.

Jesper Worre og David Kroner kommenterer alle begivenheder, mens Rasmus Bech rapporterer hver dag direkte fra Italien.

 

Dagens Gossip