Holdkammeraterne hylder legenden Gerrard

Steven Gerrard har gjort et uforglemmeligt indtryk på holdkammeraterne i Liverpool FC.

Når den 34-årige fodboldspiller til sommer forlader Liverpool efter mere end 25 år i klubben, vil klubben få svært ved at finde en afløser.

Sådan kan man kun tolke reaktionerne fra holdkammeraterne. De hylder englænderen for hans fodboldspil, men bestemt også for hans handlinger uden for græsset.

- Han har ledet ved at vise vejen gennem alle årene. Han er en meget god spiller, og samtidig - udenfor banen - støtter han hver eneste person i omklædningsrummet, siger målmand Simon Mignolet.

Liverpools unge landsholdsspiller Raheem Sterling har længe været under anførerens beskyttende vinger, for Steven Gerrard har taget sig af ham.

- Han har været brilliant for mig. Han passer altid på mig, ser altid efter om jeg er ok. Han er en inspiration og en stor anfører, siger Raheem Sterling.

- Den spiller, som altid imponerer mig hos Liverpool, er Hr. Gerrard. Han er en respektfuld mand, rolig, ærlig og med en fod som et urværk. Han lægger bolden præcis, hvor han vil. Han er en exceptionel person både på og udenfor banen, siger Mamadou Sakho.

Den italienske angriber Mario Balotelli har ikke spillet sammen med Steven Gerrard i ret lang tid. Men englænderen har alligevel nået at imponere den kontroversielle angriber.

- Wow. Jeg tænker på ham som på niveau med Pirlo. Hans blik for spillet, teknikken, men samtidig er han meget kraftfuld. Stevie er i stand til alt, han er en fantastisk spiller. Det bliver meget svært for Liverpool FC at finde en erstatning for ham, siger Balotelli.

Steven Gerrard forlader Liverpool med udgangen af denne sæson. Han kommer ikke til at spille for en klub, som er i konkurrence med Liverpool.

Det har han oplyst i en meddelelse på Liverpools hjemmeside.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip