Holdt sig i to dage og sked en lort på retssystemet

Retten i Kolding er bygget oven på en lort, som Søren Juhl fra Kolding, har leveret for 1½ år siden.

Han fortæller i Facebook-gruppen ”Søren J. lorte-aktion mod det danske retssystem”, at han gik ned på byggepladsen, hvor den nye retsbygning i Kolding skulle bygges, og sked en lort. Den er nu begravet under gulvet og stinker.

Søren Juhl gjorde det i protest mod retssystemet, som han mener der stinker.

- Systemet er konservativt og svagt. Se på aflyttelsen af Amin Skov; 20 dage om at godkende noget, der skulle have været godkendt inden 24 timer, som er normalen. Se Jønke, der forsætligt myrder en mand og er fri efter 12 år. Det er under al kritik, skriver koldingenseren.

Han kan desuden huske en historie, der er omkring 20 år gammel, hvor nogle bankrøvere fra Frankrig kørte til Danmark for at røve en bank. De blev snuppet og blev i den forbindelse spurgt om, hvorfor de valgte Danmark.

- De svarede, at I Frankrig fik de 20 års fængsel for røveri, mens straffen i Danmark var 4 år. Så vores svagelige retssystem tiltrækker kriminelle. Det stinker, ligesom den lort jeg har lagt, forklarer Søren Juhl.

Da han besluttede, at skide på Retten i Kolding, var det ikke en pludselig indskydelse:

- Jeg havde ikke skidt i to dage for at være sikker på at levere "varen" og da kameraet var sat på automatik, fik jeg en række billeder af det hele. Lorten er censureret væk, da det åbenbart overskrider Facebooks retningslinjer, slutter Søren Juhl.

 

Dagens Gossip