Hollandsk kvinde led af verdens første fodorgasmer

En 55-årig hollandsk kvinde var så led og ked af de orgasmer, der startede i hendes venstre fod, gik gennem hendes ben og endte i underlivet.

Det skete mellem fem og seks gange om dagen for hende, uden at hun var seksuelt opstemt.

Kvindens læger har for nyligt offentliggjort en rapport om det specielle tilfælde , skriver Huffington Post.

Læs også: P-piller giver kvinder smertefulde orgasmer

Neuropsykiater Marcel D. Waldinger behandlede kvinden på hospitalet i Utrecht. Han fortæller, at orgasmerne bekymrede kvinden og gjorde hende meget flov.

- Hun havde det forfærdeligt med det, siger han.

Nerven, der registrerer følelse fra foden, går ind i rygraden tæt på nerven, der registrerer følelse fra underlivet. Det er dem, der var gået kludder i.

Det er formentlig sket, fordi kvinden havde nerveskader i venstre fod, efter hun lå i koma med blodforgiftning halvandet år før, orgasmerne startede.

I noget tid fik hjernen ingen informationer fra foden, kun fra underlivet. Da der igen kom gang i nerven fra foden, kunne hjernen ikke længere skelne mellem informationer fra fod og underliv - og hjernen registrerede derfor det hele som orgasmer.

Læs også: Ny undersøgelse: Kvinder får ofte orgasme i fitnesscentret

Kvinden blev dog helbredt ved at få sprøjtet bedøvelse ind i rygraden, der lammede fodnerven, og hun kan igen leve et normalt liv.

Den hollandske kvinde er det eneste kendte tilfælde, der har lidt af den slags orgasmer.

Lægerne har offentliggjort kvindens historie for at andre ikke skal være bange for at gå til lægen med lignende tilfælde.

- Det er ikke psykologisk, der en neurologisk ting. Vi kan forklare det, vi kan behandle det, siger Marcel D. Waldinger.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip