Hollywood-hug igen opereret for kræft

De fleste kan nok blive enige om, at kræft er en ubehagelig lidelse for både de ramte og deres pårørende.

Det gælder også skuespilleren Hugh Jackman. For under et halvt år siden fik han fjernet en ondsindet kræfttumor fra næsen. Men dengang lykkedes det åbenbart ikke for lægerne at fjerne sygdommen helt.

I hvert fald lagde X-men-skuespilleren torsdag et billede op på Instagram, hvor han har bandage på næsen efter endnu en operation. Det skriver Female First.

- Endnu en hudkræfts-tumor. Men jeg er rask nu. Tak til doktor Albom og Doktor Arian, skriver skuespilleren på sin Instagram-profil.

Den australske skuespiller fandt først ud af, at "mærket" på hans næse var alvorligt, efter hans kone Deborra-Lee Furness bad ham om at få det tjekket hos en læge.

- Det var en typisk mandeting. Jeg tænkte hele tiden, at "jeg får det tjekket næste uge", fordi jeg ikke troede, det var alvorligt. Men efterfølgende sagde lægerne, at jeg var virkelig heldig med, at de opdagede det så tidligt, siger den 45-årige skuespiller.

Havde Jackman ikke fået tjekket sin næse i tide, ville han efterlade sig både sin kone og deres to fælles børn på henholdsvis 13 og 9 år.

Newspaq

 

Dagens Gossip