Hollywood-rebel ofrer fysikken for filmrolle

Vi kender ham som en stor og muskuløs skuespiller, men sådan kommer han nok ikke til at se ud i den nye film "The Gambler".

Mark Wahlberg har nemlig tabt 27 kilo for at kunne spille filmens hovedrolle som en universitetsprofessor med et spilleproblem. Og vægttabet var ikke altid en sjov proces for den 43-årige amerikaner.

Det skriver PEOPLE.com.

- En flydende diæt i seks uger, hoppe i sjippetov, ikke spise og have det enormt skidt. Som skuespiller er det den slags ting, du skal gøre. Og jeg gør det med glæde, hvis rollen kræver det. Jeg bliver nok også lidt besat af den slags projekter, siger Wahlberg.

Og den fysiske forandring var ikke den eneste store udfordring, som "The Fighter"-stjernen skulle overkomme for at blive klar til sin nye professor-hovedrolle.

- Jeg fokuserede mere på at lære at forstå de ord, jeg skulle sige i klasseværelset. Jeg skulle lære at tro på mig selv og sige ordene på en overbevisende måde, hvor jeg følte mig sikker på mig selv, siger han.

"The Gambler" har premiere den 19. december.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip