Hollywood-søn går i fars fodspor: Kan du se, hvem faren er?

Foto: Instagram @milogibson

Nu går han i sin fars fodspor.

Braveheart, Dødbringende våben og The Patriot. Det er blot nogle af de film, som Mel Gibson kan skrive på sin imponerende CV. Den 64-årige Hollywood-skuespiller har hele ni børn, og så sent som i 2017 blev han far til en lille dreng, Lars Gerald Gibson.

Læs også

Silas Holst afslører kæmpe bommert

Men vi skal lidt længere tilbage i søskendeflokken for at finde sønnen, der har har valgt at gå i Mel Gibsons fodspor. Der er tale om Milo Gibson, der blev født i 1990, og allerede nu har spillet med i flere film.

64-årige Mel Gibson har hele ni børn, og så sent som i 2017 blev han igen far til en lille søn. Foto: Shutterstock.com

Hvis man tager et kig på Milo Gibson, så er der vist heller ingen tvivl om, hvem faren er.

Milo Gibson har valgt at prøve livet som skuespiller af. Foto: Shutterstock.com

Far og søn arbejder sammen

I 2017 blev filmen Hacksaw Ridge Oscar-nomineret. Filmen handlede om slaget om Okinawa, der blev udkæmpet under 2. verdenskrig mellem amerikanske og japanske styrker på og omkring øen Okinawa mellem april og juni 1945. 

Mel Gibson var instruktør på filmen, hvor Milo Gibson havde en birolle, og det var faktisk i denne film, at Milo havde sin debut som filmskuespiller. Det lå ellers ikke i kortene, at Milo Gibson skulle følge i sin fars fodspor. Ifølge Newsner havde han i mange år et ønske om at lave noget helt andet end sin far. Barndommen var heller ikke fyldt med glamour og Hollywood-forkælelse.

“Vi voksede ikke op i Hollywood-boble ”har han tidligere forklaret.

”Jeg gjorde stort set alt andet end at gå ind i karrieren som skuespil; Jeg ville hellere have et arbejde, der involverede rigtige mennesker.”

“Min far var altid en stor forkæmper for, at man skal gør gøre det, der gør en glad, og fortsætte med at gøre nye ting af. Og det gjorde jeg. Jeg havde mange forskellige job, men det var ikke arbejde, jeg ville lave resten af mit liv. Og jeg har en rigtig stor passion for skuespil, og jeg elsker det virkeligt,” slår Milo Gibson fast.

Foto: Shutterstock.com

 

Læs også

Nu ændres det: Her bliver corona-restriktioner ophævet

 

 

 

Dagens Gossip