Hollywood-steg må forsvare kontroversiel russisk ølreklame

29/07/2014 16:00

admin

Nyheder
Som Hank Moody i "Californication" kommer han ofte ud i nogle vanvittige situationer, hvor kun hans charme kan redde ham. Det samme gør sig nu gældende i virkelighedens verden for den amerikanske skuespiller David Duchovny, efter han har valgt at medvirke i en russisk reklame for øl. Og det er kontroversielt, fordi konflikten mellem Rusland og Ukraine har gjort forholdet mellem USA og Rusland anstrengt. Men reklamer og politik skal holdes adskilt, mener Duchovny. - Jeg er stolt af mine russiske gener, mine ukrainske gener, mine skotske gener og mine polske gener på samme måde, som jeg er stolt af mine amerikanske gener. Men at være stolt af sine gener er ikke et udtryk for en politisk holdning omkring aktuelle begivenheder, siger den 53-årige skuespiller til TMZ.com. Men han kan dog godt forstå, at folk tænker en ekstra gang over hans medvirken i reklamen. - Set i bakspejlet og med tanke på den seneste tids tragiske hændelser, kan jeg godt se, at reklamens timing er uheldig. Jeg håber, at folk forstår, siger han. Reklamefilmen handler om, hvordan Duchovnys liv kunne have blevet, hvis han voksede op i Rusland. Han forestiller sig livet som astronaut, danseinstruktør, ishockeyspiller og mange andre ting. Du kan se den omstridte reklame her. Newspaq

Mest læste i dag

Som Hank Moody i "Californication" kommer han ofte ud i nogle vanvittige situationer, hvor kun hans charme kan redde ham.

Det samme gør sig nu gældende i virkelighedens verden for den amerikanske skuespiller David Duchovny, efter han har valgt at medvirke i en russisk reklame for øl. Og det er kontroversielt, fordi konflikten mellem Rusland og Ukraine har gjort forholdet mellem USA og Rusland anstrengt. Men reklamer og politik skal holdes adskilt, mener Duchovny.

- Jeg er stolt af mine russiske gener, mine ukrainske gener, mine skotske gener og mine polske gener på samme måde, som jeg er stolt af mine amerikanske gener. Men at være stolt af sine gener er ikke et udtryk for en politisk holdning omkring aktuelle begivenheder, siger den 53-årige skuespiller til TMZ.com.

Men han kan dog godt forstå, at folk tænker en ekstra gang over hans medvirken i reklamen.

- Set i bakspejlet og med tanke på den seneste tids tragiske hændelser, kan jeg godt se, at reklamens timing er uheldig. Jeg håber, at folk forstår, siger han.

Reklamefilmen handler om, hvordan Duchovnys liv kunne have blevet, hvis han voksede op i Rusland. Han forestiller sig livet som astronaut, danseinstruktør, ishockeyspiller og mange andre ting.

Du kan se den omstridte reklame her.

Newspaq