Hollywood-stjerne drømmer om racerkarriere

Hollywood-livet kan nærmest ikke sammenlignes med livet som racerkører, fordi de to ting er så forskellige.

Men 74-årige Sir Patrick Stewart, der er kendt for sine roller i blandt andet "Star Trek" og "X-Men", drømmer alligevel om at bytte sit liv som skuespiller ud med racerbiler og benzin.

- Hvis jeg selv skulle vælge, hvad jeg helst ville i verden, så ville jeg køre en Formel 1-bil i Monacos Grand Prix, hvor jeg både slår Lewis Hamilton og Jensen Button på et hængende hår, afslørede den erfarne skuespiller for nylig, da han svarede på en hel masse spørgsmål fra sine fans på Facebook.

Noget andet, han løftede sløret for, er, at han rigtig gerne vil arbejde sammen med den populære skuespillerinde Jennifer Lawrence igen.

- Hun er helt fantastisk, hun har en god form for humor, og så ser hun godt ud, forklarer han.

Dog fortæller Stewart også, at hans travle karriere har betydet, at han er gået glip af mange øjeblikke i sine to børns opvækst.

- Da jeg blev gift og fik børn, missede jeg enorme mængder tid sammen med dem. Jeg så dem måske om søndagen, hvis jeg var heldig. Det var hårdt for dem, siger han.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip