Hollywood-stjerne flov over kult-rolle

En kikset kliché-film om hajer og tornadoer.

Det lyder umiddelbart som definitionen på en b-film, og det syntes en af filmens skuespillere, Tara Reid, også, da hun først fik tilbudt en rolle i den mærkværdige katastrofefilm.

- Da jeg sagde ja til at medvirke i filmen, fik jeg at vide, at titlen skulle være "Dark Skies". Det, tænkte jeg, ville se fint ud på mit cv, så derfor takkede jeg ja til rollen. Og så ændrede de lige pludselig navnet til "Sharknado", og jeg tænkte, at nu var min karriere slut, siger den smukke skuespillerinde til Access Hollywood Live.

Og Reid valgte at lade være med at fortælle nogen om sin optræden i den nye haj-film, som ville blive vist på tv-kanalen Syfy, men folk fik alligevel øjnene op for den opsigtsvækkende produktion.

- Da filmen udkom, tænkte jeg, at der aldrig var nogen, der ville se den, fordi den udkom på Syfy. Men så blev den lige pludselig et kult-fænomen, og det fattede jeg slet ikke, siger den 38-årige skuespillerinde.

Noget tyder dog nu på, at hun nu har indfundet sig med sin rolle i "Sharknado"-filmene. I hvert fald har Tara Reid i løbet af de seneste dage kørt en massiv pr-kampagne for "Sharknado 2" på sin Twitter-profil.

Newspaq

 

Dagens Gossip