Hollywood-stjerne opdagede først sit rigtige navn, da hun skulle giftes

Kært barn har mange navne. Det kan skuespillerinden Maggie Gyllenhaal skrive under på.

På Maggie Gyllenhaals dåbsattest står der nemlig i virkeligheden "Margolit Ruth Gyllenhaal." Men det anede hun ikke, at hun i virkeligheden hed. Faktisk var det først, da Maggie Gyllenhaal skulle ordne det juridiske papirarbejde for at tage sin mands (skuespilleren Peter Sarsgaard, red.) efternavn, at hun opdagede, hvad hun i virkeligheden var blevet navngivet.

- Jeg bad mine forældre om at finde min fødselsattest frem, fordi jeg ville tage min mands efternavn. Først kunne de ikke finde den, men så dukkede den op, og der fandt jeg så ud af, at jeg hedder "Margolit" til fornavn, siger hun til ABC-showet Live with Kelly and Michael om den chokerende navneoverraskelse.

- Jeg er altid vokset op med "Maggie." Der står "Maggie" står på alle ting - på mit kørekort, på mit pas, på alt.

Da hun viste sine forældre fødselspapirerne med sit rigtige dåbsnavn for at få opklaret navneforvirringen, kunne de faktisk slet ikke huske, at de havde døbt hende "Margolit."

- Min mor insisterer stadig på, at jeg ikke er døbt "Margolit." Måske fordi hun var lidt forvirret dengang efter fødslen, men min far burde have vidst det, siger hun.

- Jeg er helt vild med navnet Margolit, men for mig er det bare ikke mit rigtige navn. Jeg ville ønske, at det var, men det er det bare ikke.

Margolit Ruth "Maggie" Gyllenhaal Sarsgaard er storesøster til skuespilleren Jake Gyllenhaal, som i virkeligheden hedder Jacob Benjamin til fornavn.

Newspaq

 

Dagens Gossip