Hollywood-veteran lovpriser Oscar-vært

De fleste danskere kender ham som den pigeglade, jakkesæt-klædte og små-sociopatiske Barney Stinson fra den populære tv-serie "How I Met Your Mother".

Men når de prestigefyldte Oscar-statuetter skal uddeles natten til mandag dansk tid, er det en helt anden rolle, som Neil Patrick Harris skal udfylde.

Her skal han nemlig stå i spidsen for det traditionsrige show, og ifølge den verdenskendte skuespiller Hugh Jackman bliver Neil Patrick Harris en fremragende vært.

- Du er født til at indtage den scene, skriver Jackman således på sin Twitter-profil om et billede, hvor han og Harris står side om side i hver deres jakkesæt.

Den prestigefyldte prisuddeling løber af stablen klokken halv tre natten til mandag, og mange eksperter spår, at filmen "Boyhood" kommer til at løbe med prisen for bedste film.

Filmen har taget 12 år at producere, og den handler om en ung drengs turbulente opvækst i en amerikansk skilsmissefamilie.

"Boyhood" har i år allerede vundet både en Golden Globe-statuette og en BAFTA for bedste film.

Se billedet af Jackman og årets Oscar-vært lige her: https://twitter.com/RealHughJackman

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip