Hollywoodstjerne støtter dansk kamp mod kræft

16/10/2013 15:29

admin

Nyheder
Der er rigtig mange danske kendisser, der bakker op om kampagnen Knæk Cancer, der har til formål at oplyse om og samle penge ind til kampen mod den frygtelige sygdom. Men nu melder også en Hollywood-stjerne sig på banen. Skuespilleren og komikeren Will Ferrell, der blandt har begejstret i rollen som nyhedsoplæseren Ron Burgundy i filmen "Anchorman", stiller nemlig op som netop Burgundy i en lille gimmick, der skal få danskerne til at støtte kampen. I en video på TV2's hjemmeside, kan man se ham undre sig over, hvad "Knæk Cancer" - eller "neck cancer" (nakke-kræft, red.) egentlig er, ligesom han også stiller spørgsmålstegn ved, hvor Danmark i det hele taget ligger henne. Knæk Cancer-kampagnen, som TV2 og Kræftens Bekæmpelse står bag, sætter fokus på sygdommen i hele uge 43. Se videoen her Newspaq

Mest læste i dag

Der er rigtig mange danske kendisser, der bakker op om kampagnen Knæk Cancer, der har til formål at oplyse om og samle penge ind til kampen mod den frygtelige sygdom.

Men nu melder også en Hollywood-stjerne sig på banen. Skuespilleren og komikeren Will Ferrell, der blandt har begejstret i rollen som nyhedsoplæseren Ron Burgundy i filmen "Anchorman", stiller nemlig op som netop Burgundy i en lille gimmick, der skal få danskerne til at støtte kampen.

I en video på TV2's hjemmeside, kan man se ham undre sig over, hvad "Knæk Cancer" - eller "neck cancer" (nakke-kræft, red.) egentlig er, ligesom han også stiller spørgsmålstegn ved, hvor Danmark i det hele taget ligger henne.

Knæk Cancer-kampagnen, som TV2 og Kræftens Bekæmpelse står bag, sætter fokus på sygdommen i hele uge 43.

Se videoen her

Newspaq