Hollywoodstjerners hjem blev invaderet

Skuespilleren Will Smith og skuespillerinden Jada Pinkett Smith kan nu ånde lettet op.

I marts i år fik det kendte par sig noget af en forskrækkelse, da en kvinde brød ind i familiens hjem og nægtede at forlade det. Parret var heldigvis ikke hjemme, da kvinden forsøgte at invadere hjemmet, og hun blev fundet af husholdersken i familiens køkken. Det skriver E! Online.

Kvinden Ariel Archer blev tiltalt for ulovlig indtrængen og for at nægte at forlade privat grund, og nu har domstolen idømt hende tre års prøvetid.

Hollywoodstjernerne kan også føle sig sikre på, at kvinden ikke forsøger at lave samme nummer igen. Der er nemlig også blevet udstedt et polititilhold mod den 26-årige kvinde, der forbyder hende at nærme sig Smith-familien og deres hjem. 

Hverken Will Smith eller Jada Pinkett Smith har kommenteret på retssagen.

Parret, der sammen har sønnen Jaden Christopher Syre Smith og datteren Willow Camille Reign Smithmen, må være lykkelige for, at familien nu kan være i fred. Skuespillerinden og modellen Jada Pinkett Smith fortalte i et interview med Haute Living Magazine, at familien er det vigtigste for hende, og at hun altid sætter dem først.

- Min familie er min prioritet. Hvis min familie er stabil og alle har, hvad de har brug for, så forsøger jeg at gøre plads til kreativiteten, siger hun.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip