Holms spår enten fest eller frådende raseri

Én ting er sikkert efter tirsdagens flade etape i Tour de France. Det kommer ikke til at gå stille af i Omega Pharma-Quick Step-bussen, når spurten er kørt.

Enten har Mark Cavendish vundet sin 25. Tour-etape, og så er der fest. Eller også har han ikke, og så bryder helvede løs.

- Hvis ikke Cavendish vinder etapesejr nummer 25 i dag, skal vi vist have både sikkerhedshjelm og alt muligt andet på, når han kommer tilbage i bussen. Så det håber vi, han gør, siger holdets danske sportsdirektør Brian Holm tørt.

Dermed har han også understreget, at det i dén grad er sprinter-terræn på 10. etape fra Saint-Gildas-des-Bois til Saint-Malo. Men Brian Holm regner ikke med, at hans hold kommer i fokus før til allersidst.

- Først til sidst sætter vi os frem sammen med Lotto og Argos Shimano for at eksekvere en klassisk spurt. Og det er svært at se en top 3 uden Cavendish, Andre Greipel og Marcel Kittel. Men skal vi være flinke, kan vi da godt tage Peter Sagan med, lyder det fra Brian Holm.

Han håber, at Omega Pharma-Quick Step kan spare Tony Martin for alt for mange strabadser på den knap 200 km lange etape.

- Vi prøver at holde Tony Martin ude af for meget arbejde i dag undervejs på etapen, fordi der er enkeltstart i morgen, og vi lader derfor de andre hold om at køre eventuelle udbrud ind, siger Brian Holm, der også mener, at hans hold kan tillade sig at forvente, at alle sprinterhold arbejder lige meget frem mod spurten.

- Vi vil forsøge ikke at lade de andre hold lægge pres på os, for at vi skal arbejde hårdere end dem, bare fordi vi har Cavendish. Sådan var det for nogle år siden (i HTC Columbia-tiden, red.), men nu har Kittel, Greipel og Cavendish vundet én etape hver, så det må være ligeligt fordelt med arbejdet, mener Holm før tirsdagens 10. etape.

 

 

 

 

Dagens Gossip