Holstebro styrker indsatsen på hjerneskadeområdet

Det er formålet med et nyt projekt, der i løbet af de næste 2 år, skal reorganisere og kvalitetsudvikle Holstebro Kommunes indsats over for mennesker, der har fået en hjerneskade.

Kommunen har fået 1,5 mio. kr. i tilskud fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet til finansiering af projektet, der kører frem til udgangen af 2014.

- En hjerneskade påvirker borgeren på mange måder, i forhold til familie, arbejde og fritid, og borgeren kommer i et rehabiliteringsforløb, ofte i kontakt med flere af kommunens forvaltninger og afdelinger, siger rehabiliteringschef i Holstebro Kommune, Lene Holm og fortsætter:

- Vi vil være bedre til at håndtere disse overgange på tværs af den traditionelle organisatoriske inddeling i kommunen. Vi har dygtige medarbejdere på hjerneskadeområdet, men vi sætter nu yderligere fokus på at øge deres faglige kompetencer, så den enkelte borger oplever god sammenhæng og endnu højere faglig kvalitet i indsatsen, siger Lene Holm.

Frem til udgangen af 2014 skal fire medarbejdere uddannes som koordinatorer og yderligere 12 medarbejdere som nøglepersoner.

- Koordinatorerne skal være borgerens indgang til kommunen. De skal sikre kontakten til de forskellige kommunale aktører, der skal inddrages i rehabiliteringen, og sikre, at forløbet for den enkelte borger placeres hos de ”rigtige” medarbejdere i kommunen, siger projektleder Tina Morgen Kristensen og fortsætter:

- Nøglepersonerne vil ofte være de enkelte afdelingers tovholdere, på indsatsen over for borgerne, og undervise kolleger i afdelingen i, hvordan de skal håndtere indsatsen, slutter projektleder Tina Morgen Kristensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip