Homo-sanger smuglede Diana med på bøssebar

Prinsesse Diana fik sig i slutningen af 1980'erne en noget anden oplevelse end de officielle banketter og velgørenhedsarrangementer, prinsessen af Wales ellers var vant til.

Forklædt som en mand blev stilikonet nemlig smuglet ind på en berygtet homobar i London af Queen-frontmanden Freddie Mercury og tv-komikeren Kenny Everett, skriver The Sunday Times.

Det opsigtvækkende udklædningsnummer bliver afsløret i en ny bog af skuespilleren Cleo Rocos. Hun spillede i 1980'erne med i The Kenny Everett Television Show og har nu skrevet selvbiografien "The Power of Positive Drinking", som avisen bringer uddrag af.

Heri fortæller den brasilianskfødte komiker, hvordan hun sammen med de to kendte, nu afdøde bøsser klædte prinsessen ud med en militærjakke, en sort kasket og store solbriller, inden de tog på the Royal Vauxhall Tavern i det sydlige London i 1988.

- Da vi kom derind, følte vi, det var så tydeligt, at der var tale om prinsesse Diana, og at vi ville blive afsløret når som helst, men folk så bare ud til at se lige igennem hende. Det var, som om hun forsvandt. Og hun elskede det, siger Cleo Rocos ifølge avisen.

For det var Queen-sangeren og de to skuespillere, der løb med opmærksomheden på baren, mens Diana - dengang nok verdens mest fotograferede kvinde - kunne bestille drinks, uden at hendes sande identitet som den britiske tronfølgers hustru blev opdaget.

- Hun så ud som en flot ung mand, fortæller Rocos, der dog ikke ved, om der var nogen af barens gæster, der lagde an på den "unge mand".

Prinsessen, som i mange år var paparazzi-fotografernes yndlingsmotiv, døde 31. august 1997 i en alder af 36 i en bilulykke i en tunnel i Paris.

Det skete, da chaufføren prøvede at undslippe fotografer, der havde sat efter bilen med den fraskilte prinsesse og hendes kæreste. Alle tre i bilen omkom.

Den legendariske sanger Freddie Mercury døde seks år før sin royale veninde af aids i en alder af 45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip