Honda CR-V fortsat i front

Honda CR-V er solgt i mere end fem millioner eksemplarer på verdensplan. Honda var midt i 90’erne med til at grundlægge SUV segmentet, dette kan ses på salgstallene.

På det danske marked, hvor Honda CR-V siden lanceringen har indtaget en stærk position som markedsleder, nyder Honda importøren godt af det blomstrende salg.

- Vi sælger til en del af vores eksisterende Honda kunder, men kan se på de modeller forhandlerne får i bytte at der også er mange nye kunder, hvilket vi naturligvis er glade for, siger pressechef Michael Lund fra Honda Danmark.

CR-V:

Honda er kendt for at lave intelligente bagsæde løsninger som i f.eks. Jazz eller Civic.

I den nye CR-V kan kunderne opleve det unikke One-Motion bagsæde, som kan nedfældes i én bevægelse. Med denne løsning, som giver en hel flad bund og hele 1669 liter i bagagerummet, kan den nye CR-V rumme det meste.

Den nye CR-V er kendetegnet ved et dynamisk eksklusivt design, faste personbilslignende køreegenskaber, lavt støjniveau og gode fleksible interiør løsninger.

Honda tilbyder CR-V’en både som benzin og diesel hvor sidstnævnte må trække op til 2000 kg, hvilket kombineret med Honda’s TSA (trailerstabilliseringssystem) vil gøre den til et attraktivt alternativt for camping- og trailer folket. Honda CR-V tilbydes desuden stadig som varebil, hvilket udgør ca 20% af CR-V salget.

Den bedst sælgende CR-V version er 2.0 Benzin versionen, der tilbydes både som 2WD og 4WD. CR-V priserne starter fra 181.769 kroner (Van) og 309.000 kroner (personbil)

 

Dagens Gossip