Honda CR-V og Citroën C4 Picasso er Europas's sikreste biler

Den nye Honda CR-V er blevet testet til at være en af Europa’s sikreste biler, i følge den nye uafhængige Euro NCAP Crash Test hvor CR-V’en opnår de maksimale fem stjerner sammen med Citroën C4 Picasso.

Siden introduktionen af Euro NCAP’s nuværende test kriterier (Februar 2009) har alle Honda modeller, som er blevet testet, opnået fem stjerner – Accord, Insight, Jazz, CR-Z, Civic og fornyligt den nye CR-V.

Honda’s interne test/udviklingscenter i Tochigi R&D bliver brugt til at analysere skaderne når forskellige modeller i forskellig strøelse og vægt møder hinanden, der arbejdes intenst på at minimere skaderne for såvel passagerer som fodgængere.

Den nye CR-V er den næste model hvor Honda’s Earth Dreams Technology 1,6 i-DTEC diesel motor bliver introduceret. Denne ny variant vil blive lanceret til efteråret, i en forhjulstrukket version med manuel gearkasse. Ydelsen vil være imponerende 300Nm og 120Hk kombineret med en lav CO2 udledning på kun 119 g/km.

Den nye CR-V har siden lanceringen i efteråret 2012 været en stor salgssucces i Danmark.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip