Hospitalsklovnene henter Nørbygaard/Torp tilbage med Musik & Fis

I november måtte den røde lygte tændes for ”Alt udsolgt”. Derfor henter foreningen Hospitalsklovne.dk de to populære kunstnere, Finn Nørbygaard og Jette Torp tilbage til Kolding Teater med showet Musik & Fis 2. Ekstra-showet afvikles onsdag den 28. maj.

- Vi havde en forrygende aften, da Finn og Jette var i Kolding med deres show i november. Og da de her i 2014 kan fejre 20 års jubilæum for starten på deres samarbejde, tør vi godt invitere dem på besøg i byen igen. Vi tror på, at rigtig mange gerne vil gense showet, og vi ved også, at en del gik forgæves efter billetter til showet i november, siger formanden for Hospitalsklovne.dk, Geert Madsen.

Det er Hospitalsklovne.dk, der er med til at skaffe de nødvendige penge til driften af de fire hospitalsklovne på børneafdelingen på Kolding Sygehus. De senere år har foreningen med stort held forsøgt sig med kulturelle arrangementer; senest den 13. marts med den store ABBA-koncert i TREFOR Arena, hvortil der blev solgt over 1000 billetter.

- Vi kender endnu ikke det økonomiske resultat af ABBA-koncerten, men vi fik afviklet et show i en klasse helt for sig selv. Det har givet os mod på at lave flere kulturelle events, og det første bliver altså med Finn Nørbygaard og Jette Torp. Senere vil vi løfte sløret for andre shows, som skal være med til at give koldingenserne en god oplevelse og forhåbentlig også et overskud til vores arbejde på børneafdelingen.

Geert Madsen, og med ham hele bestyrelsen for Hospitalsklovne dk, kan i øvrigt glæde sig over, at det har givet genlyd i showbranchen, at foreningen er en af de helt store udbydere af kulturelle events i Kolding. Det har åbnet helt nye døre, således at det kan komme på tale med så store events, at der igen bliver brug for TREFOR Arena.

Billetter til Musik & Fis 2 – extra fås på Billetten - 7020 2096.

 

Dagens Gossip