Hovedsponsor forlader kvindelandsholdet i håndbold

Det danske kvindelandshold i håndbold mister en af sine to hovedsponsorer.

Køkkenvirksomheden Kvik har valgt at udnytte en mulighed for at stoppe sponsoratet, der ellers løb frem til slutningen af 2016.

- Vi har været meget glade for at samarbejde med Kvik omkring kvindelandsholdet, men vi har naturligvis respekt for, at de ønsker at markedsføre sig via andre kanaler, siger Dansk Håndbold Forbunds (DHF) direktør, Henrik M. Jacobsen, i en pressemeddelelse.

- Til gengæld glæder vi os over, at AL-Bank har grebet chancen og fået den eftertragtede eksponering på fronten, siger Henrik M. Jacobsen.

Direktøren hentyder til, at Kvik hidtil har haft sponsorpladsen på maven af de danske landsholdstrøjer, mens den anden hovedsponsor, AL-Bank, har haft pladsen på ryggen.

- Arbejdernes Landsbank har stærke traditioner for at støtte sporten i Danmark.

- Vi har indtil nu været stolt rygsponsor af de danske håndbolddamer og glæder os til at kunne fortsætte vores engagement i kvindelandsholdet på brystet af trøjerne, hvor vi forventer rigtig gode eksponeringsmuligheder - blandt andet til VM i december, siger Lisbeth Holm Benattia, marketingchef i Arbejdernes Landsbank.

Danmark skal i december være vært for VM.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip