Hull-manager har svært ved at få råd til Bendtner

Problemet er, at den løn, danskeren får i Arsenal, er væsentligt større, end det Hull og andre klubber kan og vil tilbyde danskeren.

Manager Steve Bruce erkender, at han er interesseret i at hente danskeren, men sætter samtidigt spørgsmål ved, om det økonomisk er muligt for Premier League-klubben.

- Alle tager det for givet, at jeg er interesseret i Bendtner, men problemet med Nicklas er at få råd. Hans løn er enorm, siger Hull-manageren til Sky Sports.

Steve Bruce har tidligere som manager i både Birmingham og Sunderland lejet danskeren og begge gange med forholdsvis stor succes. Under Bruces vinger har Bendtner lavet 19 mål i 70 kampe.

- I mine sidste to klubber har jeg været så heldig at kunne leje ham. Jeg kender ham, han er en fantastisk fyr, men det gør det svært for, at han tjener så mange penge i Arsenal, siger han.

Tidligere på ugen var Crystal Palace tæt på Nicklas Bendtner, men det skifte ser ligeledes ud til at gå vasken på grund af økonomien. Det menes, at Bendtner i øjeblikket tjener omkring en halv million danske kroner om ugen.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip