Hun flygtede i panik, da de mødtes på gaden: Nu skriver han et brev til hende, som alle deler

Mandag aften var en ganske almindelig, mørk, vinteraften for John Nylander, da han parkerede sin bil efter en lang dag på arbejde.

Den 23 år unge mand besluttede sig for at skyde genvej via en sti nær et skovbryn. Her stødte han på en kvinde.

- I samme sekund, hun så mig, løb hun væk. Hun sagde ingenting, men skyndte sig bare væk. Jeg blev helt paf og ville bare løbe efter hende og råbe, at hun ikke behøvede at være bange for mig. Men jeg vidste, at det ikke ville hjælpe noget. Der var bare ikke noget, jeg kunne gøre, gik John hjem og skrev på sin Facebookvæg.

Først følte John sig dum, fordi han havde skræmt pigen, men efterfølgende blev han rigtig ærgerlig over situationen, skriver han videre i opslaget, der er delt over 3.000 gange.

Læs også: Teenager efterlader hjerteskærende selvmordsbrev: Nu advarer hendes knuste far andre forældre

En opfordring til alle
Han ærgrer sig dybt over, at kvinden følte, hun skulle løbe i panik fra stedet.

- Misforstå mig nu ikke. Jeg forstår godt, at hun løb væk. Jeg havde nok gjort det samme, hvis jeg var i hendes situation. Men jeg ærgrer mig over AT hun skulle løbe væk. Der findes ikke ord for, hvor meget det ærgrer mig, uddyber han.

Læs også: Ansat på alarmcentral satte sit job på spil og reddede lille drengs liv

Han opfordrer nu til, at vi allesammen gør vores til, at kommende generationer af piger ikke skal løbe væk i angst, når de ser en fremmed mand i mørket.

- Nu skal det være slut med at løbe. Nu må vi tage et forbandet ansvar for, at ingen i fremtiden skal løbe væk. Jeg håber, at alle, der læser dette opslag, vil være med til at bidrage til det og gøre det til virkelighed, slutter han.

Se hele hans opslag på billedet nedenfor.

 

Dagens Gossip