Hun gnubber ballonen ind i vaseline - slutresultatet er perfekt til soveværelset

12/04/2016 17:37

Ninna Andreasen

Nyheder
Skønheden ligger ofte i det enkle. Dette trick er da også temmelig simpelt, og resultatet er perfekt til især soveværelset. YouTube-kanalen Seventeen viser, hvordan man med en ballon som skabelon kan lave en smuk kniplinge-lampe. Du skal bruge: En ballon Petroleumsgelé/vaseline Lim Kniplinger - for eksempel aflagte mellemlægningsservietter En skål En malerpensel En blandeske og en målerske Vand Mel Sådan gør du: Pust ballonen op. Gnub den ind i vaseline, så kan få lampen af. Bland lim, en spiseskefuld mel, to spiseskefulde vand sammen til en jævn masse. Tag mellemlægningsservietterne, placer dem på ballonen og glat dem ud. Brug penslen til at smøre lim oven på servietten. Når ballonen er dækket, lad den tørre. Læs også: Hun hækler rundt om en rulle af LED-lys og resultatet giver alle lyst til at komme i gang Efter lampen er tør, prikker man hul på ballonen og fjerner den fra lampen. Sæt en fatning med pære ind i hullet, som eventuelt kan klippes lidt større. Det er en god idé at satse på en LED-pære eller en pære på under 60 watt for at mindske risikoen for, at der går ild i lampen. Se, hvordan du gør i videoen nedenfor.

Mest læste i dag

Skønheden ligger ofte i det enkle. Dette trick er da også temmelig simpelt, og resultatet er perfekt til især soveværelset.

YouTube-kanalen Seventeen viser, hvordan man med en ballon som skabelon kan lave en smuk kniplinge-lampe.

Du skal bruge:
En ballon
Petroleumsgelé/vaseline
Lim
Kniplinger - for eksempel aflagte mellemlægningsservietter
En skål
En malerpensel
En blandeske og en målerske
Vand
Mel

Sådan gør du:
Pust ballonen op. Gnub den ind i vaseline, så kan få lampen af.

Bland lim, en spiseskefuld mel, to spiseskefulde vand sammen til en jævn masse.

Tag mellemlægningsservietterne, placer dem på ballonen og glat dem ud. Brug penslen til at smøre lim oven på servietten.

Når ballonen er dækket, lad den tørre.

Læs også: Hun hækler rundt om en rulle af LED-lys og resultatet giver alle lyst til at komme i gang

Efter lampen er tør, prikker man hul på ballonen og fjerner den fra lampen. Sæt en fatning med pære ind i hullet, som eventuelt kan klippes lidt større.

Det er en god idé at satse på en LED-pære eller en pære på under 60 watt for at mindske risikoen for, at der går ild i lampen.

Se, hvordan du gør i videoen nedenfor.