Hun vågnede op med blå mærker over det hele - årsagen var chokerende

31-årige Thea Wilson blev chokeret, da hun vågnede op efter en bytur, og så at hendes krop var dækket af blå mærker. 

Hun var sikker på, hun ikke var faldet om natten, og hun var også sikker på, at hun ikke var stødt ind i nogen eller noget. 

Da de blå og gule mærker ikke forsvandt efter nogle dage, kontaktede hun sin læge, der først fejldiagnosticerede hende, men heldigvis sendte hende til yderligere undersøgelser på et hospital, der gav hende den grusomme besked. 

Læs også: Thomas og Irene har været sammen i 84 år: Her er hemmeligheden bag

De mange blå mærker var kommet, fordi hun havde en aggresiv form for leukæmi. 

- Jeg havde ikke nogen ide om, hvor mærkerne kom fra. De var store og lilla, og de sad på mine arme og ben. Jeg havde tidligere haft nogle små nogen, men ikke noget i den størrelsesorden, siger Thea Wilson, ifølge Daily Mail. 

- Da jeg fik at vide, det var leukæmi, faldt min verden fra hinanden, siger hun. 

Efter diagnosen blev Thea Wilson sendt i kemoterapi med det samme for at undgå indre blødninger, og efter seks måneder kom sygdommen så meget på afstand, at hun kunne vende tilbage til livet igen. 

Læs også: Derfor lever mænd kortere tid end kvinder

Og selvom leukæmien kan vende tilbage, vil hun ikke lade det styre sit liv. Hun har i stedet valgt at vise sin taknemmelighed overfor de læger og sygeplejersker, der behandlede hende, at hun er begyndt at samle penge ind til afdelingen. 

- Hæmatologisk afdeling (blodafdelingen red.) reddede mit liv, og derfor vil jeg gerne give lidt igen ved at samle penge ind til dem, siger hun til Daily Mail.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip